Mehhiko köök

Wrap pariisi kartulite ja köögiviljadega 

Rudolf Visnapuu, 24. november 2008, 14:31
Wrap pariisi kartulite ja köögiviljadegaFoto: Priit Palomets
Wrapid pärinevad Mehhikost ning on enamasti vürtsikad ja teravad. Täidiseks sobivad pariisi, kuid loomulikult ka tavalised kartulid.

Kogus: ühele

Koostisosad
16 tk keedetud pariisi kartul
10 viilu keedusink
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk (punane) Paprika
1 väike kaun Tšilli
6 sl (terav) Tomatikaste
tex-mex maitseaine
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika sibul poolikuteks ratasteks, küüslauk haki peeneks ning paprika ja sink lõika ribadeks. Prae need kuumal pannil kergelt läbi. Lisa kartulid ning peeneks hakitud tšilli. Kui see kõik on umbes 5 minutit praadinud, lisa tomatikaste ja maitsesta. Tee wrap enne täidise sissepanekut soojaks - seda võid teha kuumal pannil, grillil või mikrolaineahjus. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee