Kalatoitude retseptid

Koharullid konjakikastmes 

Toidutare, 14. oktoober 2011, 08:38
Koharullid konjakikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Aromaatse koorekastme saladus peitub konjakis, mis annab roale võrratu maitse. Konjaki asemel võid kasutada ka brändit, veelgi põnevama maitse saab aga kalvadosega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g kohafilee
Sool
Must pipar
0.5 tk Sidrun
KASTE
2 dl vahukoor
1 pudel Soovi korral (vahukoore asemel) toidukoort
3 sl konjak, brändi või kalvados
Sool
Must pipar

Valmistamine
Maitsesta kohafileed sidrunimahla, soola ja pipraga, lõika pikisuunas pooleks. Keera kalatükid laiemast otsast alustades rulli ning tõsta ahjuvormi. Kastme jaoks sega omavahel koor, konjak, veidi soola ja pipart. Vala rullidele ning küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Serveeri keedetud kartulitega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.