Kalatoitude retseptid

Fooliumilõhe basiiliku ja sidruniga 

Toidutare, 4. juuli 2008, 13:20
Fooliumilõhe basiiliku ja sidrunigaFoto: Jaan Heinmaa
Marinaadis seisnud ning fooliumis küpsetatud lõhefilee jääb mahlane ja maitsev. Serveeri kuumade kartulite ja toorsalatiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
800 kuni 900 g fileed Lõhe
MARINAAD
2 küünt Küüslauk
1 dl oliivõli
1 sl Basiilik (värske)
1 tl või kuivatatud basiilik
1 tl Sool
Must pipar
2 sl sidrunist pressitud mahl
1 sl (hakitud) Petersell

Valmistamine
Sega kokku marinaadiained. Pane filee vormi või kaussi ja kata marinaadiga. Lase 1 tund külmas seista, kala aeg-ajalt pöörates. Tõsta filee fooliumile, kalla marinaad peale ning vajuta foolium kinni. Küpseta ahjus 190°C juures 35-45 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee