Ungari köök

Kanapoeg Ungari kastmes 

Toidutare, 15. november 2006, 01:37
Kanapoeg paprika-tomatikastmes. Kõrvale paku riisi, maisi ja rohelist salatit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk Kanapoeg
2 sl (mahe) Paprika (jahvatatud)
2 sl jahu
4 sl taimeõli
4 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk (punane) Paprika
1 tk (kollane) Paprika
2 tk Tomat
100 g salaami
1 klaas punane vein
2 sl Hapukoor
Sool

Valmistamine
Kanapoeg tükelda neljaks. Sega paprikapulber jahu ja soolaga ning paneeri kanatükke selles segus. Aja õli kastrulipõhjas kuumaks ja pruunista kanatükid selles. Tõsta kastrulist välja, keera fooliumisse ning jäta sooja. Haki sibul ja küüslauk. Tükelda paprikad ribadeks. Tomatid ning salaami tükelda kuubikuteks. Prae kõiki neid aineid kanapraadimisrasvas ja lisa vein. Seejärel pane juurde kanatükid, kata kastrul kaanega ja lase 45 minutit haududa. Sega kastme hulka hapukoor ning kuumuta veel 5 minutit. Kõrvale paku riisi, maisi ja rohelist salatit.