Mehhiko köök

Nacho hakklihatäidisega 

Angeelika Kang, 13. juuli 2008, 10:32
Nacho&#039d hakklihatäidisega
Nacho on lihtne Mehhiko suupiste. Maitsevad parimalt otse ahjust võetuna, kuid sobivad serveerida ka külmalt. Üsna vürtsikas suupiste, mille juurde paku külma õlut.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g nacho-tšipsid
2 tl õli
2 punast kauna Tšilli
4 küünt Küüslauk
2 tk Harilik sibul
500 g Hakkliha
1 tl Tšillipulber
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 sl taco-maitseainesegu
3 sl Tomatipasta
100 g Riivjuust

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ning prae selles hakitud tšillipipar, küüslauguküüned ja sibul. Lisa hakkliha ja jätka pruunistamist. Maitsesta tšillipulbri, soola, pipra ning taco-maitseainega. Sega juurde tomatipasta. Tõsta igale tšipsile 1 sl hakklihasegu ja puista peale veidi riivjuustu. Küpseta ahjus 225°C juures 5 minutit ning serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee