Lihatoidu retseptid

Pasta-hakklihavorm parmesani ja mozzarellaga 

Toidutare, 28. jaanuar 2008, 08:26
Pasta-hakklihavorm parmesani ja mozzarellaga 
Mahlane pasta-hakklihavorm sobib nii lõuna- kui ka õhtusöögiks. Sisaldab kahte hõrku juustu: parmesani ja mozzarellat.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistusaeg 35 minutit + 20-25 minutit ahjus

Koostisosad
450 g penne või muu pasta
1 sl Õli
500 g Hakkliha
3 küünt Küüslauk
500 g Purustatud tomatid
1 tk Puljongikuubik
3 dl Vesi
1.5 dl Rõõsk koor 10%
1.5 dl (riivitud) Parmesani v. muu kõva juust
1 tl Pune (kuivatatud)
1 tl Basiilik (kuivatatud)
200 g (riivitud) Mozzarella

Valmistamine
Pruunista hakkliha pannil õlis, lisa purustatud küüslauk, tomatikaste, puljongikuubik, vesi, rõõsk koor, riivitud Parmesan, pune ja basiilik. Hauta keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades 30 minutit. Keeda pasta pehmeks ning nõruta. Sega omavahel pasta ja hakklihakaste, vala võiga määritud ahjuvormi. Raputa peale riivitud mozzarella ning küpseta ahjus 180°C juures 25-20 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee