Linnuliha retseptid

Farfalle suitsukana ja suvikõrvitsaga 

Toidutare, 25. juuni 2008, 07:42
Farfalle suitsukana ja suvikõrvitsagaFoto: Jaan Heinmaa
Maitseb hõrgult klaasikese veini kõrvale.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g farfalle või muu pasta
2 sl Oliiviõli
1 tk Sibul
2 kuni 3 küünt Küüslauk
1 dl (kuiv vein) Valge vein
3 dl toidu- või vahukoor
Sool
Must pipar
1 tk suvikõrvits
200 g (1 karp) kirsstomatid
2 tk suitsukanakints
1 tk või grillkanakoib
Basiilik (värske)
SERVEERIMISEKS
Parmesani
Basiilik (värske)

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk, kuumuta õlis klaasjaks. Kalla juurde valge vein ja mõne minuti pärast ka koor. Hauta 5-6 minutit, maitsesta soola-pipraga. Keeda pasta peaaegu pehmeks. Samal ajal pruunista viilutatud suvikõrvits pannil, lisa sektoriteks lõigatud kirsstomatid, tükeldatud suitsukana ( või grillkana ) ja hakitud basiilikulehed. Kuumuta mõni minut kõike koos, maitsesta kergelt soola-pipraga ning kalla koorekastmesse. Nõruta pasta ja pane tagasi potti. Vala peale kaste, maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga. Serveeri värskelt riivitud Parmesani juustuga ning kaunista basiilikulehtedega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee