28. juuni 2006, 18:39
Valge veini marinaad sealihale
Marinaad sealiha marineerimiseks. Antud marinaadist piisab 2 kg sea kaelakarbonaadi marineerimiseks.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 dl Magusat sojakastet (Jaapan)
6 dl Punane vein
1 dl Valge vein
4 sl Toiduõli
2 tk Hakitud sibul
peterselli
2 sl riivitud ingver
2 sl Sidrunipipar
1 tl aniisiseemned
Valmistamine
Sega kõik marinaadi komponendid, jättes viimaseks õli, mille peab lisama peene joana valades. Jäta marinaad mõneks tunniks toatemperatuurile seisma. Lõika sealiha 3x3 cm kuubikuteks ja tõsta need marinaadi.Maitsestumiseks piisab 12 tunnist.
Kommentaarid (0)