Hommikusöögi retseptid

Valge veini marinaad sealihale 

Toidutare.ee, 28. juuni 2006, 18:39
Marinaad sealiha marineerimiseks. Antud marinaadist piisab 2 kg sea kaelakarbonaadi marineerimiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 dl Magusat sojakastet (Jaapan)
6 dl Punane vein
1 dl Valge vein
4 sl Toiduõli
2 tk Hakitud sibul
peterselli
2 sl riivitud ingver
2 sl Sidrunipipar
1 tl aniisiseemned

Valmistamine
Sega kõik marinaadi komponendid, jättes viimaseks õli, mille peab lisama peene joana valades. Jäta marinaad mõneks tunniks toatemperatuurile seisma. Lõika sealiha 3x3 cm kuubikuteks ja tõsta need marinaadi.Maitsestumiseks piisab 12 tunnist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee