Lõunasöögi retseptid

Suitsujuustusupp 

Toidutare, 27. mai 2008, 09:15
Juustusupp praetud saiaga.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 dl juurviljapuljong
300 g suitsujuust
200 g vahukoor
4 viilu sai
80 g või
till, petersell
Küüslauk

Valmistamine
Puljong keetke porgandist, sibulast, tillist ja petersellist soola ning pipraga maitsestatud vees, millele võite lisada 100 g valget veini. Vein toob maitsed rohkem välja. Kurnake leem eraldi nõusse ja laske keema. Lisage kooritud suitsujuustu tükid. Segage vispliga. Lisage koor ja keetke segu ühtlaseks. Sulatage kõik tükid välja. Keetke vaiksel tulel nii kaua, kuni supi paksus paras tundub. Viimaks praadige pannil võis saiaviilud, lisage hakitud petersell, till, küüslauk ja maitsestage soolaga. Saiast võib saada kaunis lootsik, mis serveerimisel leemekeses ulbib. Kuid seda võib ka lihtsalt supi kõrvale hammustada.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee