Kalatoitude retseptid

Suitsukala-riisi ahjuroog 

Toidutare, 29. august 2011, 06:09
 
Lõunaroog, mis muretult ise ahjus küpseb.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1.5 dl Pikateraline riis
5 dl Kanapuljong (või kalapuljong)
200 g puhastatud suitsukala
1 tk (väike) Porrulauk
2 sl peenestatud till
0.5 tl Sidrunipipar
3.5 dl piim
3 tk Muna
Sool

Valmistamine
Keeda riis puljongis pehmeks. Lõika porru valge osa hästi peeneks ning sega riisi hulka koos tükeldatud kala, tilli ja sidrunipipraga. Tõsta segu määritud ahjuvormi. Klopi munad piimaga lahti, maitsesta soolaga ning kalla vormi ülejäänud ainete peale. Küpseta rooga ahjus 200°C juures umbes 45 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee