Valge šokolaadi vaht vaarikakastmega
Kogus: kuuele
Koostisosad
200 g valge shokolaad
2 sl marjaliköör
1 dl hapukoor
2 tk munavalge
sool
2 sl Vanill- või vanilliinsuhkur
1.5 dl vahukoor
KASTE
500 g vaarikad (värsked või külmutatud)
2 sl tuhksuhkur
kaunistuseks piparmündi- või melissilehed
Valmistamine
Tükelda valge šokolaad ja sulata vesivannil. Lisa marjaliköör ning seejärel hapukoor. Vahusta ühes anumas munavalged vanillsuhkruga, teises vahukoor. Lisa veidi jahtunud shokolaadile munavalgevaht ja vahukoor, sega ühtlaseks. Vala magustoit kaussi (või pokaalidesse) ning lase 2 tundi külmas seista. Püreeri kastmemarjad ja sega hulka tuhksuhkur. Vala taldrikule veidi püreed ja tõsta sellele külma vette kastetud supilusikaga mousse'i. Kaunista piparmündi- või melissilehtedega.
Kommentaarid (0)