Linnuliha retseptid

Kana-makaronivorm 

Toidutare, 5. august 2008, 11:08
Kana-makaronivorm Jaan Heinmaa
Peekon annab lihtsale kana-makaronivormile mõnusa suitsumaitse. Siinsest roakogusest jätkub ka suurele perele.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 tk broilerifilee
Sool
Must pipar
5 dl sarvekesed
0.5 dl õli
1 tk Sibul
3 viilu suitsupeekon
1 tk Rullkõrvits
1 tk Paprika
2 dl tomatipüree
1 tk kanapuljongikuubik
1 dl +keev vesi
1 tl Sool
1 tl suhkur
0.5 tl Must pipar
1 dl Hapukoor
150 g riivitud juust

Valmistamine
Keeda sarvekesed soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lõika broilerifileed kuubikuteks, pruunista pannil kuumas õlis ja maitsesta soola-pipraga. Lisa hakitud sibul ja peekon, jätka mõned minutid pruunistamist ning tõsta siis tulelt. Sega omavahel sarvekesed, broiler ja hakitud köögiviljad. Sega kokku ka tomatipüree, puljong, sool, suhkur ja hapukoor. Lisa makaronisegule ning vala võitatud ahjuvormi. Puista üle riivitud juustuga ja küpseta ahjus 180°C juures 20 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee