Linnuliha retseptid

Risotto keele ja kanaga 

Toidutare, 7. jaanuar 2008, 20:30
Risoto keedetud kana ja keelega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 sl vedel margariin
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
300 g Risotoriis
1.5 dl valge vein
9 dl kanapuljong
200 g keedetud veisekeel
200 g keedetud kanafilee
0.5 dl rõõsk koor
100 g ürtidega toorjuust
Sool
Must pipar
4 sl hakitud ürdid

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk peeneks ning hauta neid suure haudepoti põhjas margariinis. Mõne minuti pärast lisa riis, hauta paar minutit ja lisa vein. Hauta, kuni vein on riisi imendunud ning hakka jaokaupa puljongit lisama. Vähenda kuumust. Iga järgmine puljongikogus lisa siis, kui eelmine on riisi imendunud. Kui kogu puljong on lisatud, vala juurde koor. Lisa keele- ja kanatükid, toorjuust ja hakitud ürdid. Lõpuks sega, maitsesta ning serveeri. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee