Linnuliha retseptid

Kana-riisi-krevetisalat 

Toidutare, 7. jaanuar 2006, 00:49
Kana-riisi-krevetisalat paprika, virsikute ja kidney ubadega hapukoore-majoneesikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
75 g Jasmiini riis
Sool
1 tk konserveeritud virsik
0.5 tk kanafilee
25 g kidney oad
0.25 tk (punane) Paprika
25 g Kooritud krevett
25 g Kodujuust
KASTE
0.25 dl hapukoor
0.25 dl Majonees
0.25 sl Ketshup
Sidrunimahl
hakitud till

Valmistamine
Keeda riis soolaga maitsestatud vees. Küpseta kanafileed ja lõika need kuubikuteks. Kurna oad, haki paprika ja virsikud. Säti salatiained kihiti pokaalidesse või salatikaussi. Sega valmis kaste ning vala salatile. (Nelja portsjoni kastmesse läheb poole sidruni mahl).

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee