Linnuliha retseptid

Pajaroog porgandi ja hallitusjuustuga 

Toidutare.ee, 6. jaanuar 2006, 19:36
Pajaroog porgandi ja hallitusjuustuga 
Hallitusjuutsu asemel võib kasutada ka kitsejuustu.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.75 tk Kanafilee
Õli
0.25 tk Porgand
0.5 tk Sibul
0.5 küünt Küüslauk
12.5 g sinihallitusjuust
0.75 sl Hiina sojakaste
0.75 dl Rõõskkoor
1 purk konserv ananass
Broilerimaitseaine

Valmistamine
Lõika fileed ribadeks ja prae väheses õlis kiiresti läbi, tõsta vahukulbiga hautamispotti. Hauta hakitud sibulat, jämeda riiviga riivitud porgandit ja küüslauku õlis 7–8 minutit, lisa rõõsk koor ja pudendatud juust. Sega, kuni juust on sulanud, kalla panni sisu kanaribade peale. Lisa sojakaste, maitsesta broilerimaitseainega. Hauta kaane all vaevalt keevana u 20 minutit. Lisa ananassihoidis (väike purk 227 g) ja lase läbi kuumeneda. Serveeri koos keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee