Lõunasöögi retseptid

Suitsuforelli püreesupp 

Toidutare, 2. juuni 2011, 07:34
Suitsuforelli püreesuppFoto: Jaan Heinmaa
Mahedamaitseline püreesupp on tervislik, kuid samas toitev. Serveeri koos krõbeda saia või sepikuga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l kalapuljong
4 tk kartul
1 tk Porgand
1 tk Porrulauk
200 g kuumsuitsuforell
50 g maitsestamata toorjuust
Aedtill

Valmistamine
Koori ja tükelda kartulid ning porgand. Viiluta porru. Kuumuta puljong ja pane sellesse köögiviljad, keeda 20 minutit. Puhasta ja tükelda kala ning pane samuti potti. Viimaks lisa toorjuust, püreeri supp ühtlaseks ja maitsesta hakitud tilliga. Serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee