Suitsuforelli püreesuppFoto: Jaan Heinmaa
Lõunasöögi retseptid
2. juuni 2011, 07:34

Suitsuforelli püreesupp

Mahedamaitseline püreesupp on tervislik, kuid samas toitev. Serveeri koos krõbeda saia või sepikuga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l kalapuljong
4 tk kartul
1 tk Porgand
1 tk Porrulauk
200 g kuumsuitsuforell
50 g maitsestamata toorjuust
Aedtill

Valmistamine
Koori ja tükelda kartulid ning porgand. Viiluta porru. Kuumuta puljong ja pane sellesse köögiviljad, keeda 20 minutit. Puhasta ja tükelda kala ning pane samuti potti. Viimaks lisa toorjuust, püreeri supp ühtlaseks ja maitsesta hakitud tilliga. Serveeri kohe.