Lõunasöögi retseptid

Šampinjonirisoto 

Toidutare.ee, 9. november 2008, 08:59
Seente baasil valmistatud risoto.

3 dl vett 0,5 aedvilja puljongikuubikut 3 dl valget veini (võid ka asendada 1 dl sidrunimahla ja 2 dl veega) 3 dl risotoriisi 2oo g värskeid šampinjone 2 sl toiduõli 150 g riivitud juustu 1 tl musta pipart oreganot või basiilikut Kuumuta vesi, puljongikuubik ja vein keemiseni. Lisa vedeliku hulka risotoriis ning keeda aeg-ajalt segades pea-aegu valmis. Tükelda seened ning prae need kuuma õliga kergelt läbi. Sega seened riisi hulka ning maitsesta musta pipra ning ühega eelpooltoodud ürtidest.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee