Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Porrulauk
1.2 l Puljong
500 g Lillkapsas
2 tk Kartul
2 küünt Küüslauk
100 g Toorjuust
0.5 tl must pipar (jahvatatud )
1 tl Vahemeremaade ürdisegu
Valmistamine
1. Pese porrulauk hoolikalt jooksva vee all puhtaks ja nõruta. Lõika porru õhukesteks ratasteks ja hauta või sees pehmeks. Lisa vesi ja puljongikuubik.
2. Peenesta lillkapsas õisikuteks, tükelda kooritud kartulid, purusta küüslauk ning kalla potti. Lase supil vaiksel tulel podiseda 25-30 minutit. Kui köögiviljad on pehmed, püreeri need. Maitsesta ürdisegu ja musta pipraga.
3. Pehmenda toorjuust, lisa supi hulka ning lase keema. Vaata, et segu oleks ühtlase konsistentsiga. Serveeri koos värske tilliga.
Kommentaarid (0)