Linnuliha retseptid

Kanavorm sinihallitusjuustu ja virsikutega 

Toidutare, 11. mai 2010, 08:58
Kanavorm sinihallitusjuustu ja virsikutega Jaan Heinmaa
Õun ja virsik annavad kanaroale kergelt magusa maitse. Soovi korral võid sinihallitusjuustu asendada mõne muu juustusordiga ning köögikoore vahukoorega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk grillitud broiler
3 dl Pikateraline riis
100 g sinihallitusjuust
2 dl köögikoor
1 tk (köögivilja-) Puljongikuubik
400 g (umbes) virsikukonserv
2 tk hapukas õun

Valmistamine
Keeda riis puljongikuubikuga maitsestatud vees pehmeks. Eemalda broilerilt nahk ja luud, lõika liha tükkideks. Koori ning tükelda õunad. Nõruta ja tükelda konservvirsikud. Sega suures kausis kuum riis murendatud sinihallitusjuustuga. Lisa broileri-, õuna- ja virsikutükid ning sega kõik hästi läbi. Pane segu suurde ahjuvormi ja kalla peale köögikoor, küpseta rooga ahjus 175°C juures pool tundi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee