Linnuliha retseptid

Kanapada banaani-kookosekastmega 

Toidutare, 24. november 2008, 10:03
Kanapada banaani-kookosekastmega Jaan Heinmaa
Kookosemaitseline pajaroog valmib lühikese ajaga. Eksootilisust sellele lisavad veel kaneel ja ingver.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g broilerifilee
2 sl õli
2 cm juurt Ingver
2 tk Banaan
1 tl Kaneel (jahvatatud)
2 sl sojakaste
Sool
Must pipar
1 dl ananassimahl
1 dl Kookospiim

Valmistamine
Lõika broilerifileed ribadeks. Puhasta ja peenesta ingverijuur, koori banaan ning lõika kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles kanafileed. Lisa ingver ning jätka kuumutamist. Pane juurde banaanitükid, kaneel, sojakaste, sool, must pipar, ananassimahl ja kookospiim. Sega ühtlaseks ning lase 10 minutit vaikselt keeda. Serveeri kohe koos keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee