Linnuliha retseptid

Riisi-ananassivokiroog kanafileega 

Toidutare, 15. veebruar 2012, 06:50
Riisi-ananassivokiroog kanafileegaFoto: Jaan Heinmaa
Kiirelt valmivas vokitud roas kohtuvad mitu head maitset.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 dl Pikateraline riis
1 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
1 tükike värsket juurt Ingver
1 sl õli
0.5 tl Karri
2 sl õli
2 tk Porgand
250 g Šampinjonid
2 tk Kanafilee
2 tk väike ananassikonserv omas mahlas
3 sl sojakaste

Valmistamine
Keeda riis rohkes vees pehmeks (mitte pudruks). Haki sibul, küüslauk ja ingver, pruunista kergelt vokkimispannil koor karriga ning tõsta kõrvale. Lõika porgand õhukesteks poolrõngasteks ja prae õlis poolpehmeks, eemalda pannilt. Viiluta šampinjonid ning pruunista õlis, tõsta samuti pannilt ära. Tükelda kanafileed ja pruunista ka need. Pane vokkimispannile tagasi kõik kõrvale pandud ained. Lisa keedetud riis ja nõrutatud ananassitükid, kuumuta segades veel 5 minutit. Viimaks maitsesta sojakastmega. NIPP: Suvel kasuta vokiroas värskeid metsaseeni, mida otse pannil praadida saab ja kupatamist ei vaja.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee