Linnuliha retseptid

Maitsev pardipraad 

Toidutare, 10. detsember 2008, 12:58
Maitsev pardipraad Jaan Heinmaa
Serveeri pardipraadi ahjukartulite ja portveinikastmega. Viimane sobib lisaks pardile suurepäraselt ka hane, kalkuni ja broileri kõrvale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk (2,5 kg) part
2 sl sool
1 sl (kuivatatud) Tüümian
värskelt jahvatatud must pipar
2 tk Õun
1 tk Apelsin

Valmistamine
Võta part 2 tundi enne valmistamist toatemperatuurile. Sega omavahel maitseained ning hõõru part nendega nii seest kui väljast kokku. Täida apelsini- ja õunasektoritega. Painuta koivad kõhu alla ning seo naturaalse nööriga kinni. Pane lind ahjupannile ja koos panniga külma ahju. Keera temperatuur 170°C peale ning küpseta parti 2,5 tundi. Lase 15 minutit seista, enne kui linnu tükkideks lõikad. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee