Lõunasöögi retseptid
6. november 2005, 10:41

Fetajuustu-tomativorm

Fetajuustu-tomativorm paprika ja mustade oliividega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk muna
2 dl vahukoor
2 tk Punane sibul
1 karp kirsstomatid
2 tk (punast) Paprika
100 g fetajuust
10 tk must kivita oliiv
sool
Must pipar
Pune
oliivõli

Valmistamine
Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Puhasta paprika ning lõika viiludeks. Kuumuta pannil oliivõli, prae selles sibulad, paprkad ja terved kirsstomatid kergelt läbi. Kalla kõik õliga määritud ahjuvormi. Maitsesta soola, pipra ning punega. Vispelda kokku munad ja vahukoor ning vala segu vormi. Pinnale aseta oliivid ja fetajuustu tükid. Küpseta rooga eelsoojendatud ahjus 200°C juures 15-20 minutit. Serveerimisel puista peale hakitud punet ja piserda üle vähese külmpressioliivõliga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.