Lõunasöögi retseptid

Fetajuustu-tomativorm 

Toidutare, 6. november 2005, 10:41
Fetajuustu-tomativorm paprika ja mustade oliividega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk muna
2 dl vahukoor
2 tk Punane sibul
1 karp kirsstomatid
2 tk (punast) Paprika
100 g fetajuust
10 tk must kivita oliiv
sool
Must pipar
Pune
oliivõli

Valmistamine
Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Puhasta paprika ning lõika viiludeks. Kuumuta pannil oliivõli, prae selles sibulad, paprkad ja terved kirsstomatid kergelt läbi. Kalla kõik õliga määritud ahjuvormi. Maitsesta soola, pipra ning punega. Vispelda kokku munad ja vahukoor ning vala segu vormi. Pinnale aseta oliivid ja fetajuustu tükid. Küpseta rooga eelsoojendatud ahjus 200°C juures 15-20 minutit. Serveerimisel puista peale hakitud punet ja piserda üle vähese külmpressioliivõliga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee