Linnuliha retseptid

Kanafilee Milano moodi 

Toidutare, 5. detsember 2008, 08:14
Kanafilee Milano moodi Jaan Heinmaa
Kui soovid tugevamaitselist kanarooga, pane fileed marinaadi juba eelmisel õhtul. Kui aega on vähem, võid soovi korral suurendada maitseainete kogust.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
8 tk kanafilee
0.75 dl riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
MARINAAD
1.25 dl kuiv valge vein
1 sl hakitud pune
2 tk purustatud küüslauguküüs
1 sl hakitud petersell
0.25 tl Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
1 tl sool
1.25 dl oliivõli

Valmistamine
Sega kokku marinaad. Pane kanafileed kaanega karpi või kilekotti ja vala marinaad peale. Lase seista mõni tund või üleöö. Kuumuta ahi 190°C-ni. Tõsta marineeritud liha ahjupannile ning küpseta 40 minutit, aeg-ajalt marinaadiga määrides. Raputa küpsenud kanale riivitud parmesani juust ja lase ahjus olla veel senikaua, kuni juust pruunistub (u 10 minutit). Serveeri kanarooga koos keedetud riisiga. Raputa soovi korral peale veel riivitud parmesani.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee