Kanafilee Milano moodi
Kogus: kaheksale
Koostisosad
8 tk kanafilee
0.75 dl riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
MARINAAD
1.25 dl kuiv valge vein
1 sl hakitud pune
2 tk purustatud küüslauguküüs
1 sl hakitud petersell
0.25 tl Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
1 tl sool
1.25 dl oliivõli
Valmistamine
Sega kokku marinaad. Pane kanafileed kaanega karpi või kilekotti ja vala marinaad peale. Lase seista mõni tund või üleöö. Kuumuta ahi 190°C-ni. Tõsta marineeritud liha ahjupannile ning küpseta 40 minutit, aeg-ajalt marinaadiga määrides. Raputa küpsenud kanale riivitud parmesani juust ja lase ahjus olla veel senikaua, kuni juust pruunistub (u 10 minutit). Serveeri kanarooga koos keedetud riisiga. Raputa soovi korral peale veel riivitud parmesani.
Kommentaarid (0)