Linnuliha retseptid

Juustukana 

Toidutare, 9. märts 2011, 15:00
Campanello kanaFoto: Jaan Heinmaa
Maitsestatud riivsai koos küpse juustuga annab kanafileele mõnusa maitse ning säilitab liha mahlasuse. Serveeri kartulipudru ja värske salatiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 tk kanafilee
1 dl Riivsai
0.5 tl Karri
3 sl riivitud juust (näiteks Valio Forte või Parmesan) v. muu kõva juust
1 sl hakitud petersell
1 sl Pitsamaitseaine
1 tl sool
0.25 tl Must pipar
4 sl või

Valmistamine
Sega omavahel riivsai, karri, juust, petersell, pitsamaitseaine, sool ja pipar. Keeruta kanafileesid segus nii, et need on täielikult kaetud. Sulata või ning kalla ahjuvormi või väiksemale ahjupannile, aseta sinna fileed. Kui riivsaiasegu jäi järele, raputa peale ka see. Küpseta rooga ahjus 175°C juures 40 minutit, pöörates fileed vahepeal korra ümber. Kui pann kipub kuivaks jääma, lisa veidi võid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee