Campanello kanaFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
9. märts 2011, 15:00

Juustukana

Maitsestatud riivsai koos küpse juustuga annab kanafileele mõnusa maitse ning säilitab liha mahlasuse. Serveeri kartulipudru ja värske salatiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 tk kanafilee
1 dl Riivsai
0.5 tl Karri
3 sl riivitud juust (näiteks Valio Forte või Parmesan) v. muu kõva juust
1 sl hakitud petersell
1 sl Pitsamaitseaine
1 tl sool
0.25 tl Must pipar
4 sl või

Valmistamine
Sega omavahel riivsai, karri, juust, petersell, pitsamaitseaine, sool ja pipar. Keeruta kanafileesid segus nii, et need on täielikult kaetud. Sulata või ning kalla ahjuvormi või väiksemale ahjupannile, aseta sinna fileed. Kui riivsaiasegu jäi järele, raputa peale ka see. Küpseta rooga ahjus 175°C juures 40 minutit, pöörates fileed vahepeal korra ümber. Kui pann kipub kuivaks jääma, lisa veidi võid.