Linnuliha retseptid

Suitsukana-virsikusalat 

Toidutare, 18. november 2008, 10:26
Suitsukana-virsikusalatFoto: Jaan Heinmaa
Maitsev lahja salat sobib eelroaks või omaette kergemaks eineks koos krõbedakoorelise saiaga.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk suitsukanakoib
1 väikest purki konserveeritud virsikud
1 tk suur õun
1 tk väiksem hiina kapsa pea
50 g kreeka pähklid
KASTE
1 dl lahja majonees
1 tl sool
1 tl suhkur
ingver
Valge pipar
2 dl maitsestamata jogurt

Valmistamine
Eemalda kanaliha luudelt ja tükelda. Lõika virsikud kuubikuteks, õun ja hiina kapsas ribadeks. Tõsta salatiained (v.a. pähklid) madalamasse kaussi või vaagnale, sega õrnalt läbi. (Võid laduda ained ka kihiti: hiina kapsas kõige alla, siis kana, õun ja virsikud.) Sega kokku kaste ning kalla salatile. Raputa peale purustatud kreeka pähklid.