Küpsetamata magustoidud

Šokolaadivaht väikese alkoholiga 

Toidutare, 22. oktoober 2005, 22:57
Magustoit. Šokolaadi-muna-koorevaht.

Koostisosad
150 g tume šokolaad
2 tk muna
2 dl vahukoor
2 sl kohviliköör
1 sl või rumm
šOKOLAADITERAKESED
mündilehed

Valmistamine
Sulata šokolaad veevannis või mikrolaineahjus ja lase sel veidi jahtuda. Eralda munakollased munavalgetest. Klopi munavalged tugevaks vahuks ja vahusta teises kausis koor. Sega šokolaadisegu vahukooressse ning soovi korral maitsesta kohvilikööriga. Lõpuks lisa munavalgevaht ja sega ettevaatlikult alt ülespoole tõstes. Segusse võib jääda väikseid munavalgetupse. Jaga vaht kuude klaasi ning pane paariks tunniks külma. Kaunista portsjonid šokolaaditerakeste ja mündilehtedega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee