Lõunasöögi retseptid

Maksa-juurviljakaste 

Toidutare, 22. oktoober 2005, 20:46
Maksakaste porgandi ja selleriga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g veisemaks
1 tk Sibul
1 tk Porgand
1 väike tükk Juurseller
25 g margariin või või
4 dl vesi
0.75 tl sool
2 kuni 3 sl tomatipüree
1 ml Valge pipar
0.5 tl majoraan või pune
1 dl piim või rõõsk koor
3 sl nisujahu

Valmistamine
Lõika maks väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul. Kaabi porgand ja koori seller ning riivi need. Pruunista maks ja sibul kergelt pannil kuumas rasvas pidevalt segades. Lisa vesi, riivitud aedviljad, tomatipüree ja maitseained. Keeda kastet umbes 15 minutit. Sega nisujahu piima või rõõsa koore hulka ning lisa kastmele. Hauta veel 10 minutit ja kontrolli maitset. Serveeri koos keedetud kartulite ning segasalatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee