Lõunasöögi retseptid

Panniherned 

Toidutare, 18. oktoober 2005, 21:19
Roog kaalujälgijatele. Panniroog herneste, riisi ja krevettidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 sl (90 g) Krevett
4 sl (120 g) keedetud riis
4 sl (100 g) Herned
125 g väherasvane maitsestamata jogurt
0.5 tl (riivitud) Ingver
1 sl sidrunimahl
sool
Must pipar
1 tl hakitud murulauk

Valmistamine
Prae krevetid ja riis teflonpannil rasva lisamata läbi, lisa juurde herned ning hauta pisut. Vahepeal maitsesta jogurt ingveri, sidrunimahla, soola ja pipraga. Serveeri praetud herned taldrikul, vala peale ingverijogurt ning puista üle murulauguga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee