Saksamaa köök

Praetud maks Berliini moodi 

Toidutare, 18. oktoober 2005, 20:55
Roog kaalujälgijatele. Praetud maks õuna ja kartulipüreega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Sibul
1 tk Õun
100 g maks
4 sl (40 g) kartulipüree (pulbrist tehtud)
sool
Must pipar
1 tl taimeõli

Valmistamine
Lõika sibulad rõngasteks, õun seibideks ja maks õhukesteks viiludeks. Kuumuta 2,5 dl vett keemiseni, vala sisse kartulipüreepulber, maitsesta soola ja pipraga ning aseta sooja kohta. Kuumuta teflonpannil õli, prae sibularõngad ja õunaseibid selles läbi, lase 5 minutit haududa ning tõsta välja. Prae maks läbi, pane sibul ja õun tagasi pannile, maitsesta soolja-pipraga. Serveeri koos kartulipüreega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee