Kiudainerikkad toidud

Paprikasalat purgis 

Toidutare, 10. oktoober 2005, 21:12
Mõnus värskendav salat.

Koostisosad
3 tk (erivärvilised) Paprika
3 tk šalottsibul
2 dl vesi
sool
1.5 dl *kange veiniäädikas (u 6 %)
2.5 dl vesi
1 dl suhkur
1 sl sool
10 tera Must pipar
1 leht Loorber
2 kuni 3 oksa Tüümian

Valmistamine
Loputa ja poolita paprikad, eemalda seemned ning viiluta viljaliha. Koori ja tükelda šalottsibulad. Aja keema 2 dl vett, maitsesta see kergelt soolaga ning pane paprikaviilud 4-5 minutiks vette keema. Lisa sibulatükid ja keeda veel 1-2 minutit. Kalla keeduvesi ära ning pane köögiviljad purki. Mõõda leeme aineosad kastrulisse, aja keema ja keeda paar minutit. Kalla kuum leem köögiviljadele. Sulge purk õhukindlalt ja jahuta.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee