Hommikusöögi retseptid

Seenepannkoogid 

Toidutare, 10. oktoober 2005, 20:59
Ahjus küpsetatud seenehautisega täidetud pannkoogirullid.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl nisujahu
0.5 tl sool
5 dl piim
3 tk muna
2 sl margariin
0.5 portsjonit *seenehautis
4 kuni 5 sl peale riivjuust
rasvaine vormi määrimiseks

Valmistamine
Sega kausis jahu ja sool, lisa pool piimast ning sega ühtlaseks massiks. Lisa ülejäänud piim ja munad. Sulata rasv, sega tainasse ning jäta tainas paisuma. Küpseta pannkoogid ja pane nad üksteise peale täitmist ootama. Määri igale pannkoogile 2-3 sl seenehautist, keera koogid rulli ning pane rasvainega määritud ahjuvormi. Raputa peale riivjuustu. Küpseta pannkoogirulle kuumas ahjus umbes 10 minutit. Serveeri eelroa või lõunasöögina, lisandiks rohkesti juurviljasalatit. Antud kogustest saab 4 portsjonit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee