Lõunasöögi retseptid

Seenehautis II 

Toidutare, 10. oktoober 2005, 20:36
Maitsev seenehautis sobib köögiviljade, liha- või kalaroogade lisandiks või küpsetiste täidiseks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk peenestatud sibul
50 g margariin
6 dl kupatatud segaseened
0.75 dl nisujahu
6 dl piim ja koor
1 tk puljongikuubik
sojakaste
sool
Must pipar
Basiilik (kuivatatud)

Valmistamine
Lase sibul kastrulis rasva sees korraks keema ja pane ka tükeldatud seened koos sibulaga keema ning pruunistuma. Tõsta kastrul tulelt, riputa sinna jahu. Lisa piim ja koor. Aja hautis pidevalt segades keema. Keeda 5-10 minutit. Lisa hautisele purustatud puljongikuubik ja maitseained. Sega ning maitse. Serveeri koos köögiviljadega või liha- või kalaroogade lisandina või siis küpsetiste täidisena. Antud kogustest saab 6 portsjonit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee