Skandinaavia köök

Islandi hakklihakaste 

Toidutare, 10. oktoober 2005, 18:43
Islandi hakklihakaste saab oma erilise ja huvitava maitse maitsestatud heeringast, mis keetmise ajal lahustub kastmes täielikult. Serveeri seda kastet koos kartulite või kartulipudru või maitsestatud kurgiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g hakkliha
või praadimiseks
0.25 tk heeringafilee tillikastmes
0.25 tk puljongikuubik
0.5 dl vahukoor
sojakaste
Valge pipar
0.25 tk (suur) Sibul

Valmistamine
Koori ja peenesta sibul. Hauta ta nõrgal kuumusel või sees pehmeks. Lisa hakkliha ja väikesteks kuubikuteks lõigatud heeringafilee. Pruunista. Murenda hulka puljongikuubik ning lisa vesi ja koor. Keeda kastet tasasel tulel umbes 20 minutit. Lisa kastmele värvi ja maitse andmiseks sojakastet ja valget pipart.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee