Kana-köögiviljasuppFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
9. märts 2011, 15:33

Kana-köögiviljasupp

Kasutades poes müüdavaid eri marinaadides kanafileesid, saad supile iga kord uue maitse anda. Argiõhtul, kui aega napib, osta grillitud kanakoibi või -kintse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l Kanapuljong
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk
1 tk Väike paprika
200 g Suvikõrvits
250 g kanafilee
1 tl õli
2 tk marineeritud kurk
0.5 tl Sidrunipipar
serveerimiseks hakitud petersell või till

Valmistamine
Koori ja tükelda porgand, viiluta porru. Keeda neid kanapuljongis 10 minutit. Samal ajal pruunista kanafileed pannil õlis, maitsesta soola-pipraga ja lase jahtuda. Lõika suvikõrvits, paprika ja kanaliha kuubikuteks, pane potti ning keeda kõike koos veel 5 minutit. Viimaks lisa tükeldatud marineeritud kurgid ja maitsesta supp sidrunipiraga.