Linnuliha retseptid

Kana-köögiviljasupp 

Toidutare, 9. märts 2011, 15:33
Kana-köögiviljasupp Jaan Heinmaa
Kasutades poes müüdavaid eri marinaadides kanafileesid, saad supile iga kord uue maitse anda. Argiõhtul, kui aega napib, osta grillitud kanakoibi või -kintse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l Kanapuljong
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk
1 tk Väike paprika
200 g Suvikõrvits
250 g kanafilee
1 tl õli
2 tk marineeritud kurk
0.5 tl Sidrunipipar
serveerimiseks hakitud petersell või till

Valmistamine
Koori ja tükelda porgand, viiluta porru. Keeda neid kanapuljongis 10 minutit. Samal ajal pruunista kanafileed pannil õlis, maitsesta soola-pipraga ja lase jahtuda. Lõika suvikõrvits, paprika ja kanaliha kuubikuteks, pane potti ning keeda kõike koos veel 5 minutit. Viimaks lisa tükeldatud marineeritud kurgid ja maitsesta supp sidrunipiraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee