Linnuliha retseptid

Sinihallitusjuustu-broileripirukas 

Toidutare, 24. november 2008, 10:10
Sinihallitusjuustu-broileripirukas Jaan Heinmaa
Mõnusa maitsekombinatsiooni moodustavad kana, paprika, sinihallitusjuust ja ananass. Serveeri pirukat soojalt või leigelt.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
150 g või
3.5 dl jahu
0.5 tl sool
2 sl vesi
300 g *puhastatud küps kanaliha (nt grillkana)
2 tk Porrulauk
1 sl õli praadimiseks
1 tk (punane) Paprika
2 dl kohvikoor
100 g sinihallitusjuust
2 dl riivitud juust
0.5 tl karripulber
0.25 tl Must pipar
2 tk konservananassi rõngas

Valmistamine
Taina valmistamiseks näpi või, jahu ja sool purutaoliseks massiks. Lisa vesi ning sega ühtlaseks. Keera tainas kilesse ja hoia täidise tegemise ajal külmas. Puhasta ja tükelda kanaliha, viiluta porrud ja paprika. Kuumuta pannil õli ning pruunista selles kanatükke. Lisa porru ja paprika, prae 5 minutit. Lisa kohvikoor, murendatud sinihallitusjuust ja riivitud juust, tõsta tulelt. Maitsesta karri ja musta pipraga ning sega juurde tükeldatud ananass. Kuumuta ahi 200°C-ni. Suru tainas 26 cm läbimõõduga võitatud vormi põhja ja äärtele ning küpseta ahjus 10 minutit. Kata eelküpsetatud põhi täidisega ja küpseta pirukat veel 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee