Vegan toidud

Suvikõrvitsasupp II 

Toidutare, 6. oktoober 2005, 18:14
Roog kaalujälgijatele. Suvikõrvitsasupp kartuli ja tomatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk (koos pealsetega) Sibul
1 küünt Küüslauk
3 tk keskmise suurusega jahusem kartul
1 tl oliivõli
1 tk (väike purk) konserveeritud tomatid
1 tk (väike kollane) Rullkõrvits
Ürdisool
purustatud pipar
Basiilik (värske)

Valmistamine
Lõika sibul rõngasteks, pressi küüslauguküüs ning koori ja tükelda kartulid. Kuumuta kastrulis oliivõli, hauta sibul ning küüslauk selles kergelt läbi. Lisa kartulikuubikud ja tomatid ning hauta kaane all keskmisel kuumusel umbes 10 minutit. Tükelda suvikõrvits, lisa roale ja hauta veel 5 minutit. Maitsesta ürdisoola ja pipraga. Haki basiilik peeneks ning puista supile.