Lõunasöögi retseptid

Terav kartuliguljašš 

Toidutare, 6. oktoober 2005, 18:01
Roog kaalujälgijatele. Kartuli-paprikahautis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
3 tk keskmise suurusega jahusem kartul
1 tl taimeõli
0.5 tl köögiviljapuljong (puljongipulbrist)
1 tl Köömen
1 tl kurkum
Cayenne'i pipar
1 tk väike roheline paprikakaun
1 tk väike punane paprikakaun
2 sl (30 g) 10% hapukoor
1 tl hakitud petersell

Valmistamine
Lõika sibul viiludeks, koori ja tükelda kartul. Kuumuta kastrulis õli ning hauta sibulaviilud selles klaasjaks. Prae kartulikuubikud kergelt läbi, vala peale 2,5 dl vett ja köögiviljapuljong. Lisa köömned, kurkum ning cayenne´i pipar ja hauta kaane all umbes 15 minutit. Vahepeal tükelda paprikakaunad, tõsta kastrulisse ning lase veel 5 minutit haududa. Lisa hapukoor, maitsesta veel kord ning puista peale peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee