Lõunasöögi retseptid

Lihtne maisipajaroog 

Toidutare, 1. oktoober 2005, 07:17
Roog kaalujälgijatele. Maisipajaroog sealiha ja paprikaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
60 g seašnitsel
1 tl taimeõli
1 tk (väike punane) Paprika
5 sl (120 g) konservmais
4 sl (100 g) rohelised herned
Cayenne'i pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
sool
2 tl hakitud petersell
1 tk (väike roheline) Paprika

Valmistamine
Lõika liha umbes 1 cm suurusteks kuubikuteks. Kuumuta kastrulis õli, prae liha selles läbi, lisa 50 ml vett ning hauta kaane all umbes 15 minutit. Vahepeal viiluta paprikakaunad. Lisa lihale paprikaviilud, mais ja herned ning hauta umbes 5 minutit. Maitsesta soola, cayenne´pipra ning paprikapulbriga ja puista üle peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee