Kalatoitude retseptid

Sparglid punase kalaga 

Toidutare, 30. august 2005, 18:49
Sparglid lõhe ja vein-ikoorekastmega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g Spargel
200 g Lõhe
Küüslauk
Sidrun
0.5 dl Rõõsk koor
Valge pipar
0.25 dl Valge vein
Sool
Küüslauk
Valge pipar

Valmistamine
Keetke sparglid, nõrutage ja laske kuuma käterätiku sees kuivada. Segage koor ja vein kastmeks ning maitsestage soola ja valge pipraga. Pigistage lõhetükkide peale sidruni mahl ning keetke neid aedviljapuljongis 6-8 minutit. Pange küps lõhe vaagnale, sparglid kõrvale ning serveerige koore-veinikastmega.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee