Sparglid punase kalaga
, 30. august 2005 18:49
Sparglid lõhe ja vein-ikoorekastmega.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
125 g Spargel
200 g Lõhe
Küüslauk
Sidrun
0.5 dl Rõõsk koor
Valge pipar
0.25 dl Valge vein
Sool
Küüslauk
Valge pipar
125 g Spargel
200 g Lõhe
Küüslauk
Sidrun
0.5 dl Rõõsk koor

Valge pipar
0.25 dl Valge vein
Sool
Küüslauk
Valge pipar
Valmistamine
Keetke sparglid, nõrutage ja laske kuuma käterätiku sees kuivada. Segage koor ja vein kastmeks ning maitsestage soola ja valge pipraga. Pigistage lõhetükkide peale sidruni mahl ning keetke neid aedviljapuljongis 6-8 minutit. Pange küps lõhe vaagnale, sparglid kõrvale ning serveerige koore-veinikastmega.