Lõunasöögi retseptid

Aedoa-juustusalat 

Toidutare, 6. august 2005, 12:43
Aedoa-juustusalat. Kui värskeid aedube pole, võib kasutada ka konservube.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g keedetud aedoad
75 g juust
75 g suitsusink
37.5 g Sibul
12.5 g tomatipüree
12.5 g majonees
12.5 g hapukoor
6.25 g sinep
sool
Must pipar
suhkur

Valmistamine
Keeda tükeldatud oakaunad soolvees pehmeks, jahuta korralikult maha. Haki sibul väiksemateks kuubikuteks. Lõika juust ja sink kangideks. Sega salatiained omavahel. Sega kokku kastmeained ja maitsesta kaste. Sega kaste salatisse ning lase salatil tund aega külmas maitsestuda. Enne serveerimist maitsesta vajadusel.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee