6. august 2005, 12:43
Aedoa-juustusalat
Aedoa-juustusalat. Kui värskeid aedube pole, võib kasutada ka konservube.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
150 g keedetud aedoad
75 g juust
75 g suitsusink
37.5 g Sibul
12.5 g tomatipüree
12.5 g majonees
12.5 g hapukoor
6.25 g sinep
sool
Must pipar
suhkur
Valmistamine
Keeda tükeldatud oakaunad soolvees pehmeks, jahuta korralikult maha. Haki sibul väiksemateks kuubikuteks. Lõika juust ja sink kangideks. Sega salatiained omavahel. Sega kokku kastmeained ja maitsesta kaste. Sega kaste salatisse ning lase salatil tund aega külmas maitsestuda. Enne serveerimist maitsesta vajadusel.
Kommentaarid (0)