Lõunasöögi retseptid
6. august 2005, 12:43

Aedoa-juustusalat

Aedoa-juustusalat. Kui värskeid aedube pole, võib kasutada ka konservube.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g keedetud aedoad
75 g juust
75 g suitsusink
37.5 g Sibul
12.5 g tomatipüree
12.5 g majonees
12.5 g hapukoor
6.25 g sinep
sool
Must pipar
suhkur

Valmistamine
Keeda tükeldatud oakaunad soolvees pehmeks, jahuta korralikult maha. Haki sibul väiksemateks kuubikuteks. Lõika juust ja sink kangideks. Sega salatiained omavahel. Sega kokku kastmeained ja maitsesta kaste. Sega kaste salatisse ning lase salatil tund aega külmas maitsestuda. Enne serveerimist maitsesta vajadusel.