Kalatoitude retseptid

Räimerullid marinaadis ehk rollmops 

Toidutare, 29. juuli 2005, 23:17
Räimerullid marinaadis.

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g räimefilee
2 tk väike sibul rõngastena
1 tk väike porgand viiludena
1 sl sinepiseemned
2 dl *vesi
0.5 dl 10% äädikas
0.5 dl suhkur
1 sl sool
1 leht Loorber
10 tera Vürts
10 tera Valge pipar

Valmistamine
Keera räimefileed rulli ja pane klaaspurki kihiti sibularõngaste ja porgandiviiludega. Puista vahele sinepiseemneid. Lase marinaadiained keema ning vala räimerullidele. Lase räimedel suletud purgiga külmas paar-kolm päeva maitsestuda. Paku räimi keedetud kartulitega või rootsi lauas.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee