Linnuliha retseptid

Vaarikatega täidetud linnufilee 

Toidutare, 8. august 2005, 13:41
Vaarikate ja sulatatud juustuga täidetud kanafileed. Lisandiks sobib värske salat, millesse on lisatud ka veidi puuvilju.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk kanafilee
50 g Vaarikas
37.5 g Sulatatud juust
12.5 g Tuhksuhkur
Sool
Karri
Õli

Valmistamine
Vasarda kanafileed õhukeseks, maitsesta soola ja karriga. Valmista vaarikatest, sulatatud juustust ning tuhksuhkrust ühtlane mass, määri see kanafileedele. Keera fileed kokku nii, et ka otsad lahti ei jääks. Vajadusel kinnita tikuga. Kuumuta pannil õli ja küpseta fileed mõlemalt poolt kuldpruuniks. Keera tuli vähemaks ning hauta liha tasasel tulel kaanega kaetud pannil veel 10-15 minutit. Serveeri värske salatiga, millesse on lisatud ka veidi puuvilju.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee