Hommikusöögi retseptid

Einevõileib 

Toidutare, 7. juuli 2005, 01:34
Einevõileib kala-singi-aedviljakattega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 viilu teraline röstisai või -leib
1 sl majoneesi ja hapukoore või maitsestamata jogurti segu
1 tk suur viil täislihasinki
3 viilu vorst
1 viil soolakala (heeringas, forell)
või tuunikala konserv
0.5 tk keedetud muna
1 tk Redis
0.5 tk Tomat
värske kurk
1 tk salatileht
kaunistamiseks maitseroheline või -ürdid

Valmistamine
Saiaviilud röstida, panna kahekaupa taldrikutele. Keedetud munad, redised, kurk ja tomatid lõigata viiludeks. Soolakala tükeldada, kui vaja. Kõik katteained panna rühmadena võileivale. Ühele võileivapoolele panna kala ja muna, teisele sink ja vorst. Peale valada majoneesi ja hapukoore segu. Võileid kaunistada maitserohelise või -ürtidega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee