Kalatoitude retseptid

Koha šampinjonidega 

Toidutare, 6. juuli 2005, 21:54
Praetud kohafilee šampinjonikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g kohafilee
värskelt jahvatatud valge pipar
1 sl sidrunimahl
300 g värsked šampinjonid
100 g või
2 sl nisujahu
2 dl 10% rõõsk koor
sool
petersellilehed
till või murulauk

Valmistamine
Kohafileed lõigata portsjonitükkideks, piserdada peale sidrunimahla ja riputada peale valget pipart ning lasta veidi aega toidukilega kaetult külmikus seista. Kalatükid praadida kiiresti võis, puistata neile veidi soola ning panna vaagnale. Hoida serveerimiseni soojas. Tükeldatud šampinjone kuumutada võis, lisada jahu, kuumutada veidi ja lisada koor. Segu kuumutada veel umbes 5 minutit ning maitsestada. Seenesegu valada kalatükkidele, peale puistata hakitud maitserohelist. Lisandiks sobib kas keedetud kartul, kartulipüree, kartuli-köögiviljapüree või mõni muu kartulilisand.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee