Lõunasöögi retseptid

Tervislik kevadsalat 

Toidutare, 6. juuli 2005, 20:37
Kodujuustu-aedviljasalat.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk väike lehtsalatipea
2 tk keedetud muna
2 dl külmutatud herned
2 dl rohelised aedoad(külmutatud või konserveeritud)
2 tk keedetud kartul
1 tk Sibul
2 tk Tomat
oliivid soovi korral
200 g kodujuust
4 sl *oliivõli
1 sl valge veini äädikas
0.5 küünt Küüslauk
0.5 tl suhkur
veidi soola

Valmistamine
Külmutatud köögiviljad keeta peaaegu pehmeks, nõrutada ja jahutada. Lehtsalat lõigata ribadeks, keedumuna ja tomat sektoriteks. Sibul ratasteks ja kartul kuubikuteks. Salatikomponendid kas segada omavahel kergelt või panna eraldi gruppidena salativaagnale. Kastme valmistamiseks panna kastmeained kaanega purki ja raputada segamini. Kaste valada kas salatile või serveerida eraldi kausis või kannus.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee