Gluteenivabad retseptid

Magus õllesupp riisiga 

Toidutare, 5. juuli 2005, 12:16
Riisisupp rosinate ja õllega.

Koostisosad
2.5 dl tume õlu
1.5 dl vesi
0.25 dl Kristallsuhkur
0.375 dl riis
0.5 tl või
0.5 sl sidrunimahl
0.5 dl rosinad
Kaneel (jahvatatud)

Valmistamine
Keeda riis vees pehmeks, lisa või ja suhkur. Kalla juurde õlu, lisa ka rosinad ja sidrunimahl, sega hästi läbi. Lase keema tõusta ja paar-kolm minutit vaikselt keeda. Serveeri kas kuumalt või külmkapis jahutatult, raputa peale veidi kaneeli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee