Linnuliha retseptid

Kana-köögiviljapirukas 

Toidutare, 19. august 2008, 08:47
Kana-köögiviljapirukasFoto: Jaan Heinmaa
Plaaditäie maitsvat kanapirukat saad valmistada kergelt ja kiirelt. Serveeri kõrvale kausitäis värsket salatit ja saad maitsva õhtusöögi.

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
800 g lehttainas
2 tk *grillkanakoib
1 tk Rullkõrvits
1 tk Paprika
sool
purustatud must pipar
5 dl hapukoor või maitsestamata jogurt
4 tk muna
6 dl riivjuust

Valmistamine
Vooderda suur ahjuplaat lehttainaga ja hoia külmas. Lõika kanaliha ning köögiviljad tükkideks. Kuumuta köögivilju pannil väheses õlis madalal kuumusel 5 minutit. Laota katteained tainale ja riputa peale veidi soola-pipart. Klopi munad hapukoorega, maitsesta soolaga ning vala täidisele. Riputa peale riivjuust. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kümnele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee