Küpsetised

Suitsuvorsti-lehttainapirukad 

Toidutare, 24. jaanuar 2008, 12:59
Suitsuvorsti-lehttainapirukad 
Mõnusad väiksed soolased pirukad meeldivad nii suurtele kui väikestele. Teravama maitseelamuse saamiseks valmista neid salaami vorstiga.

Koostisosad
1 kg lehttainas
300 g suitsuvorst
määrimiseks muna

Valmistamine
Rulli lehttainas 20 x 60 cm suuruseks tükiks. Laota peale õhukesed suitsuvorstiviilud. Keera tainas rulli ja lõika viiludeks. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri munaga. Küpseta 225°C juures ahjus 10-15 minutit. Antud kogustest saab 10 pirukat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee