Taimetoidu retseptid

Kartulikotletid hapukoorega ehk kartulikoogid 

Toidutare, 26. juuni 2005, 10:43
Lihtne ja maitsev õhtueine.

Koostisosad
175 g keedetud kartul
Sibulapulber
0.25 dl piim
0.5 tk muna
0.75 sl jahu
0.25 tl sool

Valmistamine
Riivi kartulid peene riiviga, sega lusika abil teiste ainetega kokku ja maitsesta. Küpseta kuumas õlis madalal kuumusel mõlemalt poolt pruuniks ja läbiküpseks. Serveeri koos leiva ja paksu hapukoorega.

NB! Kartulikotlette saab küpsetada ka järelejäänud kartulipudrust, mikserdades külma pudru hulka mõned lusikatäied jahu, paar muna, soola ja purustatud musta pipart. Kui soovid kartulikotlette teha äsja keedetud kuumadest kartulitest, suru need läbi püreepressi ja lase õhukese kihina jahtuda; edasi talita retsepti järgi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee